Temat takiego auta byl omawiany w ostatnich dniach, dokladnie ta sama wersja, ta sama smieszna cena, tylko nie wiem czy dokladnie to samo auto, ale wydaje mi sie ze to dokladnie ta sama sztuka. Moze ono jest sklejone z dwoch :twisted:
aux in - może sie komuś przyda
Zwiń
X
-
aux in - może sie komuś przyda
Witam.
Telefon (Nokia E71 konkretnie) połączony przez bluetooth z fabrycznym zestawem głośnomówiącym a kablem miko/mini jack z radiem Stream mp3 - niestety w trybie odtwarzania muzyki nie działa telefon - ani nie można wykonać rozmowy ani odebrać połączenia - jeżeli ktoś w tym czasie dzwoni słyszy sygnał "zajęte" Zeby telefon zadziałał nie trzeba nic rozłączać ani wyłączać odtwarzacza w telefonie - wystarczy przełączyć źródło dzwięku w radiu np. na FM. Nie wiem jak się będzie zachowywał telefon połączony z zestawem przez bluetooth a do radia będzie podłączony jakiś odtwarzacz mp3.
Musze kupić za parę złotych jakiś playerek to się dowiem 8)
No i ciekawostka - po podłączeniu playerka -> rozmowy przychodzące bez problemu, wszystko działa jak najbardziej ok. Z wychodzącymi jest mały problem - przy wybieraniu głosowym albo przez książkę w samochodzie dupa, telefon nie łączy się z wybranym numerem. Natomiast po wybraniu numeru bezpośrednio z telefonu no problem - wszystko działa.Pozdr.
Macko
-
Komentarz